Swimrun

Swimrun med Haga Health Club

Swimrun är en underbar sport som många utövar för att det är en kombination av naturupplevelse, lagkänsla och äventyr, men även ett mentalt prov där det gäller att tåla kyla, hetta samt långa distanser. Tanken är att du parvis tar dig från ett ställe till ett annat. Du simmar och springer beroende på vad som kommer näst. Att köra parvis gör swimrun ännu mer intressant då man hjälper varandra och jämnar ut fartskillnader, med exempelvis en lina, för att kunna dra lagkamraten. Som utrustning används vanligtvis swimrun-våtdräkt, lätta terrängskor, dolme, paddlar och lina.

Våra swimrun-kurser och träningar äger rum i Hagaparken och Brunnsviken direkt utanför Haga Health Clubs lokaler. Vi har tagit fram tre swimrunbanor (nybörjare, medel och avancerat) där du även kan träna på egen hand. Du som är nybörjare kan komma igång med en intensivkurs under en halvdag. Hos oss har du möjlighet att hyra både swimrundräkt och annan utrustning. För mer avancerade swimrunners håller vi årligen ett antal events. På vinterhalvåret erbjuder vi fysträning med fokus på swimrun i vår pool och i vårt gym. Du har alltid möjlighet att boka swimrun-lektioner med en erfaren personlig tränare.

Samarbeten

Upptäck våra swimrun banor!

Våra swimrunbanor är framtagna av Marika Wagner, Ö-till-Ö världsmästare och vinnare av Rockman Swimrun. Banorna är anpassade för olika nivåer och varierar i längd och teknisk svårighet. Detta är en fantastisk miljö att träna swimrun och upplevas Hagaparken på ett nytt sätt. Vi har även laminerade kartor som finns i vår reception, kom in till oss på Haga Health Club så berättar vi mer!

Medlemskap på Haga Health Club

Är du nyfiken på hur vår anläggning ser ut och vill uppleva Haga Health Club på plats? Välkommen in så visar vi dig mer än gärna runt. Fyll i formuläret nedan för att boka en tid!