Coronaviruset

Information gällande Covid-19 Läs mer

Löpning

Haga Health Club erbjuder dig löpträning i form av olika teknikkurser och PT. Vi finns mitt i Haga Parken som ger dig fantastiska möjligheter att springa i en vacker och lugn miljö samtidigt som du utvecklar ditt löpsteg. Utöver utomhusträningen tillhandahåller vi teknikträning för löpare inomhus på löpband och styrketräning för löpare i vårt välutrustade gym. Hos oss har du möjlighet att på ett effektivt sätt finslipa din löpteknik både i mindre grupp och individuellt genom att anlita en erfaren PT.

Våra instruktörer

Tomas Granberg

Som personlig tränare med många års erfarenhet är han mer än väl insatt i träning och hälsa. En förkärlek för konditionsidrotten har mynnat ut i ett aktivt tävlande inom äventyrssporten swimrun. Mot den bakgrunden faller det sig naturligt att Tomas har valt att fördjupa sig inom löpning och simning som är swimruns två grundläggande discipliner. Hans pedagogik förespråkar en balans mellan styrka, rörlighet och kondition som centrala delar i träningsfilosofin. Med sitt engagemang välkomnar han alla som söker ökad kunskap inom löpning, simning och swimrun. Kontakta

Läs mer Kontakta

Medlemskap på Haga Health Club

Är du nyfiken på hur vår anläggning ser ut och vill uppleva Haga Health Club på plats? Välkommen in så visar vi dig mer än gärna runt. Fyll i formuläret nedan för att boka en tid!