Coronaviruset

Information gällande Covid-19 Läs mer

Mixed Martial Arts

MMA på Haga Health Club

Anta utmaningen och träna MMA i en liten grupp med Sveriges mest folkkära MMA-
fighter, Simon Sköld. Programmet riktar sig främst till motionärer utan krav på förkunskap eller grundträning. Är du nyfiken på världens mest växande sport och hur nutidens gladiatorer tränar för att komma i form? Då är vårt MMA-program perfekt för dig.

MMA är en nygammal sport som var en av de populäraste grenarna i Olympiska spelen i
antikens Grekland, men den moderna formen blev kommersiell för ca 20 år sedan.
Mixed Martial Arts (MMA) är en kombination av fyra olika sporter, nämligen boxning, thaiboxning,
brottning, och brasiliansk Jiu-Jitsu. En utövare måste bemästra alla fyra discipliner och samtidigt vara stark både fysiskt och mentalt. Det är ett fysiskt strategispel varpå de flesta utövare pratar om sporten som schack under fysisk påfrestning. Sporten är den mest fulländade kampformen genom tiderna och populariteten växer. Komplexiteten tillsammans med den enorma utmaning som de professionella utövarna utsätts för har skapat stort intresse och efterfrågan bland gemene man för sporten som träningsform. Därför har vi på Haga Health Club anammat detta och är glada att kunna erbjuda MMA-träning för motionärer under ledning av en av sportens mest igenkända profiler, Simon Sköld.

Under MMA-programveckorna får du inblick i sporten, tekniker från de olika disciplinerna och viktigast av allt, så utvecklas du både mentalt och fysiskt. Under passen får du träna både individuellt samt i par och syftet är att lyfta uppsidorna med sporten som motionsform. Det är den ultimata fys-träningen med upp- ner- tryck- och dra-moment. Du tränar koordination, rörlighet, uthållighet, explosivitet, styrka, snabbhet, och mental styrka. Som en bonus får du kunskap inom det mest fulländade av självförsvarssystem.

Träna som en MMA-fighter och kom i form samtidigt som du som ännu inte är medlem åtnjuter alla fördelarna med det tillfälliga medlemskapet under programveckorna i Haga Health Club.

Våra instruktörer

Simon Sköld

"The Gentleman" är förmodligen Sveriges mest folkkära MMA-fighter och en av våra främsta atleter inom sporten. Som framstående representant har han hunnit med 14 proffsmatcher och är fortfarande aktiv på professionell nivå. Med en gedigen bakgrund inom Karate och Jujutsu samt ett antal mästerskapstitlar i bagaget är vi på Haga Health Club stolta över att få ta del av hans fortsatta erfarenheter.

Läs mer Kontakta

Medlemskap på Haga Health Club

Är du nyfiken på hur vår anläggning ser ut och vill uppleva Haga Health Club på plats? Välkommen in så visar vi dig mer än gärna runt. Fyll i formuläret nedan för att boka en tid!