Coronaviruset

Information gällande Covid-19 Läs mer

Boxning

Boxning på Haga Health Club

Träna boxning i en liten grupp med två av Sveriges absolut främsta boxare samtidigt som du
kommer i form. Programmet riktar sig främst till motionärer utan krav på förkunskap eller
grundträning. Är du nyfiken på den traditionella och eleganta kampsporten boxning och vill
träna med de främsta boxningstränarna i Sverige? Då är vårt boxningsprogram definitivt någonting för dig. Bli en boxare under ledning av Tonton och Senan och kom i form samtidigt som du som ännu inte är medlem avnjuter alla fördelarna med det tillfälliga medlemskapet under programveckorna i Haga Health Club.

Boxning är en av de mest klassiska kampsportsgrenarna som existerar och har utvecklats i takt med människans historia genom tusentals år. Sporten har länge attraherat intresset från en bred massa och i Sverige har vi en långtgående boxningstradition med många framgångsrika atleter som tex. Ingemar ”Ingo” Johansson. Det finns en stor efterfrågan efter kvalitativ boxningsträning som motionsform. Därför har vi på Haga Health Club anammat detta och vi kan nu erbjuda boxningsträning för motionärer med två av sportens mest erfarna profiler, Tonton och Senan. Båda tränarna är närvarande under alla pass och ser till att du får ut det mesta av din träning.

Boxning är en fantastisk träningsform. Utövare tränar kondition, smidighet, koordination, teknik, uthållighet och lär sig samtidigt självförsvar. Ett träningspass kan exempelvis inkludera uppvärmning, fotarbete, teknik, slå på säck eller pads, parövningar, styrka och gymnastik. Träningen ska vara jobbig men samtidigt rolig och det är viktigt att du både trivs och har roligt under passen. Tonton och Senan leder dig genom programveckorna som dina coacher, och utöver träningen har du möjlighet att nyttja hela utbudet i Haga Health Club som medlem under programveckorna.

Håll även utkik efter våra boxningspass på gruppträningsschemat, såsom familjeboxning och boxning blandat med performance-träning.

Våra instruktörer

Tonton Semakala

Han är en av Sveriges absolut främsta boxare genom tiderna och idag är han tveklöst en utav Sveriges främsta boxningstränare. Som tränare har han figurerat i det svenska boxningslandslaget i 7 år och har tränat 10 olika landslagsboxare. Med statistiken 113 amatörmatcher och 17 av 18 möjliga vinster på proffsnivå vet han mer än väl hur man tar sig an den klassiska kampsporten. Tontons pedagogik tilltalar alla oberoende av nivå och med sitt öga för detaljer kan han erbjuda en otrolig teknisk utveckling. För oss på Haga Health Club är han en kontinuerlig källa till kunskap.

Läs mer Kontakta

"Senan" Vatch Wartanian

Senan är en av Sveriges främsta boxare och en av få som varit proffs i USA under 6 år. Han fick sitt smeknamn i landslaget för att han var seg och outtröttlig under match. En förstaplats på den Skandinaviska rankingen har tagit honom runt Las Vegas, Berlin och Swindom men nu är han tillbaka i Sverige. Han har stor erfarenhet av att träna unga boxare och har dessutom agerat boxningstränare åt flertalet MMA-fighters. Vid sidan om att vara en av Sveriges mest erfarna boxningstränare idag så gillar han att krydda sin pass med mycket humor vilket vi på Haga Health Club även uppskattar honom för.

Läs mer Kontakta

John Hyllienmark

PT med fokus på funktionell träning med gedigen bakgrund och kunskap inom boxning, simning, löpning och cykling

Läs mer Kontakta

Medlemskap på Haga Health Club

Är du nyfiken på hur vår anläggning ser ut och vill uppleva Haga Health Club på plats? Välkommen in så visar vi dig mer än gärna runt. Fyll i formuläret nedan för att boka en tid!