Covid-19

Viktig information – HHC stänger temporärt Läs mer

Powerbox

600 kvm optimerad träningsyta

Det senaste tillskottet i vår moderna anläggning. Lokalen lämpar sig både för kamsport och crossfit-liknande träning. Den ljusa och luftiga lokalen är generös med fria ytor och är delad i två sektioner. På den ena sidan ett komplett kampsportsgym med internationellt matchgodkänd boxningsring på podier, judomattor, sandsäckar, aqua ball och päronbollar. På den andra sidan en performance-yta för funktionell träning med tyngdlyftarflak, kettlebells, battle ropes, TRX, chins-räcke, assault bikes och free running-löpband. Det finns även ett separat separat multi-purpose rum för fäktning, kälkar, prickskytte.

Hela lokalen lämpar sig för såväl individuell träning som stora grupper. Här tillhandahålls träningen i alla format såsom gruppträning, personlig träning, seminarier och events. Välj mellan att träna med våra instruktörer, Sveriges främsta profiler inom respektive gren, eller hoppa in på något av de stående passen på gruppträningsschemat.

Våra instruktörer

Simon Sköld

"The Gentleman" är förmodligen Sveriges mest folkkära MMA-fighter och en av våra främsta atleter inom sporten. Som framstående representant har han hunnit med 14 proffsmatcher och är fortfarande aktiv på professionell nivå. Med en gedigen bakgrund inom Karate och Jujutsu samt ett antal mästerskapstitlar i bagaget är vi på Haga Health Club stolta över att få ta del av hans fortsatta erfarenheter.

Läs mer Kontakta

Madeleine Vall Beijner

En sann mästarinna från Thaiboxningslandslaget med över 70 professionella matcher i ryggen vilket förtjänat henne medaljer i alltifrån svenska mästerskap till VM. Efter 7 år i landslaget har hon nu lämnat sin 3:e placering på världsrankingen för nya satsningar utanför ringen. Hon är bl.a. föreläsare, licensierad styrkeinstruktör, PT, löptränare och kostrådgivare samt en självklar medlem i Haga Health Club-familjen som delar med sig av sin kunskap inom olika självförsvarssystem.

Läs mer Kontakta

"Senan" Vatch Wartanian

Senan är en av Sveriges främsta boxare och en av få som varit proffs i USA under 6 år. Han fick sitt smeknamn i landslaget för att han var seg och outtröttlig under match. En förstaplats på den Skandinaviska rankingen har tagit honom runt Las Vegas, Berlin och Swindom men nu är han tillbaka i Sverige. Han har stor erfarenhet av att träna unga boxare och har dessutom agerat boxningstränare åt flertalet MMA-fighters. Vid sidan om att vara en av Sveriges mest erfarna boxningstränare idag så gillar han att krydda sin pass med mycket humor vilket vi på Haga Health Club även uppskattar honom för.

Läs mer Kontakta

Tonton Semakala

Han är en av Sveriges absolut främsta boxare genom tiderna och idag är han tveklöst en utav Sveriges främsta boxningstränare. Som tränare har han figurerat i det svenska boxningslandslaget i 7 år och har tränat 10 olika landslagsboxare. Med statistiken 113 amatörmatcher och 17 av 18 möjliga vinster på proffsnivå vet han mer än väl hur man tar sig an den klassiska kampsporten. Tontons pedagogik tilltalar alla oberoende av nivå och med sitt öga för detaljer kan han erbjuda en otrolig teknisk utveckling. För oss på Haga Health Club är han en kontinuerlig källa till kunskap.

Läs mer Kontakta

Medlemskap på Haga Health Club

Är du nyfiken på hur vår anläggning ser ut och vill uppleva Haga Health Club på plats? Välkommen in så visar vi dig mer än gärna runt. Fyll i formuläret nedan för att boka en tid!