Covid-19

Viktig information – HHC stänger temporärt Läs mer

Pool & Relax

Poolen

Gör simningen till ditt träningspass eller ta ett svalkande dopp efter avslutad träning. Luta dig tillbaka vid sidan om poolen, ta en kopp te och bläddra i en tidning eller tillåt dig själv att bara vara.

Vår vackra pool är 14 meter lång och har en behaglig temperatur på 28-29 grader vilket gör att den passar lika bra för motionssim som för avkoppling.

Barn under 15 år är varmt välkomna att bada tillsammans i vuxens sällskap under våra familjesimtider som du hittar längst ner på sidan under våra öppettider. Utöver familjesim erbjuder vi även ett antal motions-, och styrkeklasser i poolen.

  • 14 meter lång pool
  • 28-29 grader i bassängen
  • Familjesim och Gruppträningar
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Bastu

Vi erbjuder separat Dam- och Herrbastu i anslutning till respektive omklädningsrum. För privata sällskap som vill hyra bastu ber vi er kontakta oss för möjliga alternativ.

Relax

Vår relax-avdelning erbjuder en avslappnande och kurerande miljö direkt intill poolen. Här vilar du bekvämt i inbjudande lounge-möbler i nära anslutning till både behandlingsrum och omklädning.

Våra behandlingar

Vi erbjuder ett brett och noga utvalt sortiment av behandlingsterapier, med kunskap och inspiration från världens alla hörn. Hos oss står balansen mellan det inre och yttre välbefinnandet i fokus.

Medlemskap på Haga Health Club

Är du nyfiken på hur vår anläggning ser ut och vill uppleva Haga Health Club på plats? Välkommen in så visar vi dig mer än gärna runt. Fyll i formuläret nedan för att boka en tid!