Vi erbjuder ett brett och noga utvalt sortiment av behandlingsterapier

Hos oss står balansen mellan det inre och yttre välbefinnandet i fokus. Vid bokad behandling får du även tillgång till vårt välutrustade gym och vår tempererade pool.

Vår strävan är att tillhandahålla produkter fria från animaliska ämnen och där man gjort minimalt avtryck på vår natur under framställningen. Därför väljer vi att jobba med leverantörer som aktivt arbetar i en ekologisk och växtbaserad inriktning.

Kom i god tid till behandlingen så du i lugn och ro kan checka in och varva ner i vår Lounge. Medtag badkläder för att vistas vid poolen. Badrock, handduk och tofflor lånar du av oss. Informera vid bokningstillfället om allergi, sjukdom eller graviditet. Duscha före kroppsbehandling. Avbokning senast 24 tim innan bokad tid. I annat fall debiteras 50% av behandlingspriset.

Du kan även boka din behandling via vår app:

Våra Behandlingar

Pedikyr

En pedikyr är ett sätt att förbättra utseendet hos fötterna och tånaglarna. Det är i princip samma sak som en manikyr fast för fötterna. Pedikyr innebär alltså fotvård och kan vara bra för att förhindra nagelsjukdomar och andra nagelproblem.

Maila info@royalparksthlm.com eller ring
+46 8 624 55 60 för att boka

Pris: 650 Sek

Manikyr

En manikyr är en kosmetisk skönhetsbehandling för fingernaglarna. En vanlig manikyr består av
nagelfilning, formande av naglarna och målande av naglarna med färg.

Maila info@royalparksthlm.com eller ring
+46 8 624 55 60 för att boka

Pris: 549 Sek

Rygg och Nackmassage 30min

Behandlingen kan antingen vara riktad mot att förebygga dina besvär eller att hjälpa dig med direkta problem som t ex onda axlar, trött rygg, musarm, huvudvärk eller träningsvärk.
Behandlingen fokuseras på övre ryggen, nacken och huvudet. Denna massage är för dig som känner dig stel i nacken och axlar på grund av stress eller stillasittande arbete. Massagen lösgör stela muskler och ökar rörligheten och ger ny energi.

Maila info@royalparksthlm.com eller ring
+46 8 624 55 60 för att boka

 

Pris: 595 sek

Fotmassage 60min + Zonterapi

Fotmassage passar utmärkt för trötta och värkande fötter. Behandlingen passar även utmärkt som en förebyggande behandling för att motverka skador eller stelhet. Visste du att fötterna har mer än 7 000 nervändar från hela kroppen och akupressurpunkter som påverkar varje organ i kroppen?
Väl utförd fotmassage går att direkt härleda till kroppens reflexologi och minskar spänningar –  En väl utförd fotmassage är inte bara skön utan den sänker därför hela kroppens stressnivå.

För ännu bättre och djupgående effekt kan Zonterapi Adderas till den ordinarie fotmassagen. Man jobbar då med hela fotens triggerpunkter som får ökad stimulans med hjälp av ett träredskap.

Maila info@royalparksthlm.com eller ring
+46 8 624 55 60 för att boka

Pris: 895 Sek

Fotmassage 30 min

Fotmassage passar utmärkt för trötta och värkande fötter. Behandlingen passar även utmärkt som en förebyggande behandling för att motverka skador eller stelhet. Visste du att fötterna har mer än 7 000 nervändar från hela kroppen och akupressurpunkter som påverkar varje organ i kroppen? Väl utförd fotmassage går att direkt härleda till kroppens reflexologi och minskar spänningar –  En väl utförd fotmassage är inte bara skön utan den sänker därför hela kroppens stressnivå.

Maila info@royalparksthlm.com eller ring
+46 8 624 55 60 för att boka

Pris: 499 sek

Oljemassage – 30, 60, 90 min

Är en härligt avslappnande helkroppsmassage med luktfri olja som ger fukt till huden. Massagen görs på rygg, axlar, nacke, ben och armar.
Den ökar blodcirkulationen i musklerna och rörligheten i leder, samt är bra för att lösa upp muskelspänningar och lindra värk. Oljemassage är en mycket skön behandling som kan vara både långsam och mjuk, eller kraftfull och stärkande, beroende på vad du önskar.
Oljemassage är den populäraste och vanligaste massagen idag på marknaden idag.

Maila info@royalparksthlm.com eller ring
+46 8 624 55 60 för att boka

Pris: 595 sek, 995 sek, 1490 Sek

Thaimassage – 30, 60, 90 min

Thaimassage är skonsam mot kroppen och passar perfekt efter en hård arbetsvecka eller för dig som har nackspärr, ryggproblem eller generell träningsvärk. I den traditionella thaimassage används inga oljor och den som behandlas kläs i löst sittande lätta kläder.
Massagen använder sig av akupressur-tryckpunkter och stretching av olika delar av kroppen för att förbättra cirkulationen, lindra smärtor och öka rörligheten. Thaimassagens förmåga att minska spänningar bidrar också till de positiva effekterna mot stress vilket på sikt kan motverka stressrelaterade sjukdomar.

Maila info@royalparksthlm.com eller ring
+46 8 624 55 60 för att boka

Pris: 595 sek, 995 sek, 1490 Sek

En upplevelse är en uppskattad gåva

Ge bort en välgörande behandling och minnesvärt besök hos någon av våra duktiga terapeuter med kunskap inhämtad från världens alla hörn.

Beställ presenkort

Medlemskap på Haga Health Club

Är du nyfiken på hur vår anläggning ser ut och vill uppleva Haga Health Club på plats? Välkommen in så visar vi dig mer än gärna runt. Fyll i formuläret nedan för att boka en tid!