Covid-19

Viktig information – anläggningens status Läs mer

Vi erbjuder ett brett och noga utvalt sortiment av behandlingsterapier

Hos oss står balansen mellan det inre och yttre välbefinnandet i fokus. Vid bokad behandling får du även tillgång till vårt välutrustade gym och vår tempererade pool.

Vår strävan är att tillhandahålla produkter fria från animaliska ämnen och där man gjort minimalt avtryck på vår natur under framställningen. Därför väljer vi att jobba med leverantörer som aktivt arbetar i en ekologisk och växtbaserad inriktning.

Kom i god tid till behandlingen så du i lugn och ro kan checka in och varva ner i vår Lounge. Medtag badkläder för att vistas vid poolen. Badrock, handduk och tofflor lånar du av oss. Informera vid bokningstillfället om allergi, sjukdom eller graviditet. Duscha före kroppsbehandling. Avbokning senast 24 tim innan bokad tid. I annat fall debiteras 50% av behandlingspriset.

Du kan även boka din behandling via vår app:

Swedish Fascia Vibes Massage 50 min

Vår fascia-behandling passar dig som besväras av spända muskler, ryggont och stelhet. Behandlingen är både skonsam och smärtfri. Med hjälp av en maskin som genererar ca 400-1200 harmoniska pulseringar per minut sätts fascian i rörelse. Rörelsen sprids snabbt via nätverket av bindväv och muskler. Det i sin tur förbättrar cirkulationen och vätskeflödet i vävnaden vilket hjälper kroppen att läka sig själv.

Pris: 975 kr

Foot Spa – 30 Minuter

Behaglig quick-fix för torra fötter. Ett härligt fotbad efterföljs av fotskrubb där narig och torr hud poleras bort. Dina fötter sveps in i en näringsgivande inpackning och masseras därefter i en underbart värmande olja.

Pris: 675 kr

Pedicure – 60 Minuter

Unna dig själv vackra fötter. I behandlingen ingår ett mjukgörande fotbad, filning av naglar, borttagning av förhårdnader, massage och lackning.

Pris: 1095 kr

Hand Spa – 30 Minuter

Behaglig quick-fix för torra händer. Rengörande handbad och skonsam skrubb befriar dina händer från såväl orenheter som gammal torr hud och gör huden mottaglig för vitaminerna i det stärkande te-badet. Päron- och äppelinpackningen samt den ljuvliga massage-soufflén gör dina händer mjuka och härligt återfuktade.

Pris: 675 kr

Vaxning

Överläpp och haka 15 Min: 475 kr
Välj mellan halva ben, rygg eller bikini 25 Min: 675 kr
Välj mellan hela ben eller Brazilian 50 Min: 975 kr
Hela ben inkl. bikini 75 Min: 1175 kr

Pris: 475 - 1175 kr

Frans & Brynfärg / Formning av Bryn

Frans och Brynfärgning + Plock 35 Min: 675 kr
Brynfärgning + Plock 20 Min: 475 kr
Fransfärgning 20 Min: 475 kr
Formning av Bryn 15 Min: 225 kr

(I kombination med ansiktsbehandling: 195 kr)

Pris: 195 - 675 kr

Holistic Back Treatment – 30 Minuter

Denna behandling löser upp spänningar i ryggen genom rytmiska strykningar som även omfattar huvud, armar och händer.

Pris: 675 kr

Holistic Body Treatment – 90 Minuter

Välgörande behandling för hela kroppen. Rytmiska strykningar stimulerar lymfflödet och främjar förnyelseprocessen. De rytmiska och glidande strykningarna låter dig landa i nuet. Behandlingen skänker inre ro och välbefinnande från topp till tå.

Pris: 1375 kr

Chocolate Scrub – 30 Minuter

En härlig kakaopeeling med kiwikärnor gör din hud himmelskt len. Behandlingen avslutas med att en väldoftande chokladkräm appliceras med lätta massagegrepp.

Pris: 675 kr

Blueberry Scrub – 30 Minuter

Kroppen poleras med sockerskrubb som är rik på antioxidanter och ger huden en ny ungdomlig spänst.

Pris: 675 kr

Hot Chocolate WRAP – 60 Minuter

Sagolikt njutbar behandling som försätter kroppen i en annan dimension. En härlig  kakaopeeling med kiwikärnor gör din hud himmelskt len. Därefter får du en välgörande inpackning med varm, underbart doftande chokladmousse som stimulerar endorfinproduktionen. Under tiden kroppen ligger inpackad i choklad får du njuta av en skön och avkopplande skalpmassage. Avslutningsvis appliceras en väldoftande chokladkräm med lätta massagegrepp.

Pris: 1075 kr

Blueberry Dream – 75 Minuter

Underbar blåbärsbehandling i tre steg med blåbärsskrubb, inpackning och kroppsmassage. Som en drömresa genom blåbärsskogen är denna föryngrande och spänstgivande kroppsbehandling som innefattar sockerskrubb, massage i blåbärssufflé och blåbärsinpackning. Under tiden du ligger inpackad får du njuta av en avkopplande ansiktsmassage.

Pris: 1175 kr

Lomi Lomi Massage – 60 Minuter

En avslappnande Hawaiiansk helkroppsmassage som lindrar ömma och stela muskler. Massagetekniken följer ett flytande mönster som påminner om havets svepande vågor för att skänka inre harmoni och avkoppling.

Pris: 1075 kr

Foot Massage- 25 Minuter

Behaglig massage för trötta fötter och underben.

Pris: 675 kr

Hot Stone Massage – 60 Minuter

En behagligt djupgående helkroppsmassage med varma lavastenar.
Våra terapeuter utför även vaxning, frans & brynfärg samt formning av bryn.

Pris: 1075 kr

Hot Stone Body Facial – 60 Minuter

Behandlingen inleds med behagligt djupgående stenmassage med varma lavastenar på baksida ben, rygg/nacke och axlar samt efterföljs av en intensivt föryngrande miniansiktsbehandling.  I ansiktsbehandlingen ingår rengöring, peeling, djupverkande serum, ansikts- och ögonmask. Under tiden masken verkar får du njuta av en ljuvligt avslappnande nack- och skuldermassage.

Pris: 1075 kr

Royal Four Hand Massage – 45 Minuter

En ljuvlig fyrhands-massage där olika massagetekniker blandas och varvas med varandra. Två samtränade massageterapeuter arbetar i samharmoni för optimal avslappning och välbefinnande.

Pris: 1495 kr

Sports Massage – 25 / 45 Minuter

Kraftfullare än den klassiska massagen. Med kraftfulla grepp och töjningar mjukar vi upp de muskler som orsakar problematik. Ofta läggs även stretch och triggerpunktsbehandling till för bästa resultat.

Pris: 675 - 975 kr

Lymphatic Drainage Massage – 60 Minuter

Lymfbanorna är kroppens avloppssystem. De ”städar bort” vätska och slaggprodukter och hjälper kroppen att hålla ett jämnt näringsflöde. I denna massage används sugkoppor som ger ökad cirkulation, vilket i sin tur ökar syretillförseln till cellerna och bortförsel av slaggprodukter.

Pris: 1075 kr

Swedish Massage – 75 / 50 / 25 Minuter

Njut av den berömda svenska klassiska massagen hos oss på Haga Health Club! Klassisk massage är en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig, skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig. Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt. De positiva fysiska och mentala effekterna är många.

Våra terapeuter har fördjupande kunskaper och färdigheter i massage och arbetar i friskvårdande syfte med att förebygga muskelspänningar som kan orsaka skador och problem. Vi anpassar våra behandlingar efter ditt behov.

Pris: 675 - 1350 kr

Hot Stone Body Facial – 60 Minuter

Behandlingen inleds med behagligt djupgående stenmassage med varma lavastenar på baksida ben, rygg/nacke och axlar samt efterföljs av en intensivt föryngrande miniansiktsbehandling.  I ansiktsbehandlingen ingår rengöring, peeling, djupverkande serum, ansikts- och ögonmask. Under tiden masken verkar får du njuta av en ljuvligt avslappnande nack- och skuldermassage.

Pris: 1075 kr

Dr Hauschka Luxury Treatment – 135 Minuter

En förlängd och utökad version av Dr Hauschka classic treatment. Denna behandling inkluderar även mjuka strykningar av nack- och ryggmuskulatur. Behandlingen ger en känsla av välbefinnande som varar länge.

Pris: 1995 kr

Haga Classic Express – 60 Minuter

En ansiktsbehandling som passar alla. Behandlingen inkluderar rengöring, hudanalys, peeling, ånga och portömning, hand-, arm- och ansiktsmassage samt mask.

Pris: 1095 kr

Haga Classic Man De Luxe – 90 Minuter

En ansiktsbehandling där vi omsorgsfullt tar oss tid att gå igenom rengöring, hudanalys, peeling, ånga och portömning, brynformning, hand-, arm-, rygg- och ansiktsmassage samt mask.

Pris: 1375 kr

Dr Hauschka Classic Treatment – 120 Minuter

Skäm bort dig själv på ett alldeles speciellt sätt. Denna holistiska behandling inleds med ett avkopplande fotbad och rytmiska strykningar över armar och händer. Väldoftande kompresser skänker avslappning. Därefter följer en vårdande och rengörande ansiktsbehandling. Själva hjärtat i Dr. Hauschkas classic treament utgörs av lymfstimulering med fina penslar som har en avsvällande och renande effekt. Behandlingen ger dig en känsla av värme, lätthet och inre balans.

Pris: 1775 kr

Haga Classic Man – 60 Minuter

En ansiktsbehandling speciellt anpassad för den manliga huden som är något fetare och grövre i sin struktur. Behandlingen inkluderar rengöring, hudanalys, peeling, ånga och portömning, hand-, arm- och ansiktsmassage samt mask.

Pris: 1095 kr

Taste of heaven – 45 minuter

En föryngrande och fuktgivande miniansiktsbehandling med ekologiska förtecken. Behandlingen inkluderar rengöring, peeling, massage och mask. Behandlingen inleds med en 15 min lång ryggmassage.

Let´s get a Taste of heaven!

Pris: 895 kr

Haga Quick Fix – 30 minuter

En intensivt fuktgivande och snabbverkande ansiktsbehandling för alla hudtyper. Behandlingen inkluderar rengöring,  peeling, skalpmassage samt mask.

Let´s get a Quick Fix!

Pris: 675 kr

Haga Classic Express – 60 minuter

En ansiktsbehandling som passar alla.  Behandlingen inkluderar rengöring, hudanalys, peeling, ånga och portömning, hand, arm och ansiktsmassage samt mask.

Pris: 1095 kr

Haga Classic Deluxe – 90 minuter

En ansiktsbehandling där vi omsorgsfullt tar oss tid att gå igenom rengöring, hudanalys, peeling,  ånga och portömning, färgning av fransar och bryn, brynformning, hand, arm och ansiktsmassage samt mask.

Pris: 1375 kr

Barnbehandlingar – Lämpliga för barn mellan 6 och 14 år

Mini Pedicure – 30 Minuter

En mysig fotbehandling som inkluderar fotbad, inpackning och fotmassage samt lackning för de som önskar.

Pris: 475 kr

Junior Facial – 30 Minuter

En avkopplande och välgörande miniansiktsbehandling som inluderar rengöring, mask och skalpmassage.

Pris: 475 kr

Mini Manicure – 30 Minuter

Behandlingen inkluderar handbad,  inpackning, hand- och armmassage samt lackning för de som vill.

Pris: 475 kr

Gravidbehandlingar

Precious Feet – Svalkande Fotbehandling – 30 Minuter

Avslappnande och svalkande fotbehandling för dina trötta fötter. Du börjar med ett fotbad sedan en ekologisk fotskrubb som gör dina fötter lena. Därefter får du en dränerande massage med kalla oljor på fötter och underben.

Pris: 675 kr

Mother’s Rest – från topp till tå – 60 minuter

En behandling som fokuserar på det du och din kropp behöver som bäst, just under graviditeten. Behandlingen inleds med en uppfriskande miniansiktsbehandling som renar och återger huden dess balans. Sedan behandlas spänningarna i nacke, övre delen av ryggen och dekolletaget i en mjuk och muskelavslappnande oljemassage. Fötter och ben får en behandling med extra fokus på de muskelspänningar och cirkulationsbesvär som kan uppstå under graviditeten. Mothers-treat-behandlingen ger förnyad skönhet och lyster till dig och din hud samt ny, välbehövlig kraft och vitalitet till både kropp och sinne.

Pris: 1095 kr

Avancerade ansiktsbehandlingar – AHA Behandlingar

Face Peel Express – Extra Strength – 30 Minuter

Samma som ovan men behandlingen utförs med en extra stark formula bestående av 6 st olika AHA och BHA-syror. Behandlingen passar de som har tålig hy och som varit på syrabehandling tidigare. TIPS! Vid köp av kurkort om 5 st PEEL-behandlingar, bjuder vi på en 6:e behandling.           

Pris: 995 kr

Face Peel De Luxe – 60 Minuter

En resultatinriktad behandling där huden först behandlas med den patenterade Alpha Beta peelingen som gör huden ren, klar, spänstig och jämn med en fantastisk lyster. Därefter appliceras en värmande inpackning med  hyaluronsyra och C-vitamin som ger en intensiv återfuktning och fyller ut fina linjer och rynkor så att de slätas ut. Huden blir mjuk, slät och följsam. I behandlingen ingår massage av nacke och axlar. TIPS! Vid köp av kurkort om 5 behandlingar, bjuder vi på den 6:e

Pris: 1095 kr

Face Peel Express – 30 minuter

Denna  patenterade blandning av 5 olika AHA och BHA-syror fungerar som en bredspektrabehandling och har flera unika effekter. Huden blir ren, klar, spänstig och återfuktad. Behandlingen minimerar rynkor & linjer, verkar porsammandragande, motverkar hyperpigmentering, acne & rosacea, reglerar talgproduktionen, reparerar solskador, dämpar rodnader och jämnar ut hudtonen. Resultatet ackumuleras för varje behandling. TIPS! Vid köp av kurkort om 5 PEEL-behandlingar, bjuder vi på den 6:e

Pris: 895 kr

Djuprengörande Ansiktsbehandlingar

Milia Treatment – 45 minuter

En behandling för dig som har milier. Milier är små inkapslingar av talg och keratin som ligger under huden, ofta runt ögonen eller på kinderna. Under behandlingen punkteras milierna och inkapslingen pressas ut.

Pris: 895 kr

Acne Treatment – 60 minuter

En djupverkande aknebehandling som rengör huden på djupet, dämpar inflammationer och motverkar akne. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga, en grundlig portömning och ansiktsmask. Om behov finns använder vi steril lansett för att öppna upp porerna.

Pris: 1095 kr

En upplevelse är en uppskattad gåva

Ge bort en välgörande behandling och minnesvärt besök hos någon av våra duktiga terapeuter med kunskap inhämtad från världens alla hörn.

Beställ presenkort

Medlemskap på Haga Health Club

Är du nyfiken på hur vår anläggning ser ut och vill uppleva Haga Health Club på plats? Välkommen in så visar vi dig mer än gärna runt. Fyll i formuläret nedan för att boka en tid!