Wild and Royal Café & Lounge

Känn dig som hemma

I Wild & Royal Café får du mat och dryck tillhandahållen av John & Co som ser till att våra medlemmar och gäster får ta del av både spännande och hållbara produkter, direkt från naturen. Vi strävar efter en ekologisk tillvaro, fri från animaliska produkter, fri från plast och andra artiklar som har en negativ inverkan på vår miljö.

I vår inbjudande lounge kan du ta nästa möte, slappa innan behandlingen eller varva ner efter träningen. Vår personal finns här för dig. Välkommen in.

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Wild and Royal Café

Vi tillhandahåller ett urval av Royal Parks växtbaserade utbud med produkter anpassade för att optimera din träning, hälsa och välmående. Här hittar du alltid inspirerande produkter och smaker som lämpar sig både till vardags samt före och efter din träning. Med proteiner från Prana, energidrycker från Daisho, komboucha från Humm, biodynamiska juicer från Alain Milliat och oändligt många fler leverantörer ser vi till att det alltid finns utrymme för att hitta en ny favorit.

Passa även på att botanisera i och köpa med dig produkter från vårt sortiment av både hälsokost och SPA-produkter, signerat Dr. Hauschka, Éminence, Kora och John & Co. Fråga vår personal om hjälp för att hitta det som behövs för just ditt välmående.

Hos oss har du även möjligheten att beställa och hämta upp kulinariska upplevelser som lokalt producerade veganska ostar från John & Co:s Plant Lab. Perfekt för dig som älskar ost och är på jakt efter nya smaksensationer. Här hittar du även handgjord glass från Sophie’s Raw som är helt växtbaserad, helt fri från tillsatser och 100% full av naturliga smaker.

Välkommen

Presentkort

Ge bort en upplevelse. Våra spabehandlingar och träningstjänster är gåvor där känslan stannar kvar länge. I vårt breda sortiment finns något som passar alla. Ladda ditt presentkort med valfri summa och presenten är löst.

Medlemskap på Haga Health Club

Är du nyfiken på hur vår anläggning ser ut och vill uppleva Haga Health Club på plats? Välkommen in så visar vi dig mer än gärna runt. Fyll i formuläret nedan för att boka en tid!