Covid-19

Viktig information – anläggningens status Läs mer

Viktig info – Covid-19 & Anläggningens status

av Helena Rölander

Allmänt

Vi håller öppet med begränsad tillgång till anläggningen med hänvisning till fortsatta restriktioner och rekommendationer från myndigheter. Vi utvärderar situationen löpande och håller er givetvis uppdaterade.

HHC anstränger sig för att efterleva dessa föreskrifter och skapa en covid-anpassad miljö för träning. Vi förväntar oss att alla medlemmar tar gemensamt ansvar och hjälper till att säkerställa en trygg träning och vistelse för alla i anläggningen.

Powerbox

För att motverka smittspridning välkomnar vi nu enbart till föranmäld träning i vår stora och luftiga powerbox där vi kan erbjuda maximalt med yta och avstånd mellan tränande gäster. Lokalen kommer att förses med ett antal maskiner för att kunna erbjuda variation mellan fria träningsytor, redskap och maskiner.

Följande rutiner för träning gäller

Öppettider – Vardagar och Helger kl 08:00-20:00.

Tid för träning, Open Gym, måste förbokas då max 20 personer är tillåtna i lokalen samtidigt. Detta förbokas på hemsidan, i appen eller per telefon på 08- 624 55 00 likt ett vanligt Gruppträningspass där varje timme har 20 platser tillgängliga.

PT och Behandlingar förbokas som vanligt på hemsidan, i appen eller per telefon på 08-624 55 60. Ingen Gruppträning tillhandahålls för tillfället.

Entre sker uteslutande genom hotellet på plan 3 och ankomstregistrering sker därför i hotellets reception. Kom ihåg att ta med era medlemskort och scanna vid ingången till powerboxen i samband med träning.

Omklädning och dusch i samband med träning sker i rum på hotellet på plan 3 då avdelningen med omklädningsrum, pool, bastu, gym och grupptränings-studio fortsatt kommer att hållas stängd.

Har du skor eller kläder i eget skåp i den avstängda delen som du vill komma åt? Vänligen koordinera med reception@hagahc.se

Parkering fungerar precis som vanligt. Registrera ditt fordon på skärmen vid hissarna på plan 2 efter inpassering genom hotellet.

Ingen försäljning kommer att finnas tillgänglig i HHC-receptionen men däremot i hotellets reception och restaurang. Vi bjuder i vanlig ordning på vatten, frukt, kaffe och te.

Vi tackar för ert tålamod och hoppas på att snart få återse er i anläggningen.

Medlemskap på Haga Health Club

Är du nyfiken på hur vår anläggning ser ut och vill uppleva Haga Health Club på plats? Välkommen in så visar vi dig mer än gärna runt. Fyll i formuläret nedan för att boka en tid!